תרד הוא ירק מופלא: לא משנה מה עושים אתו, הוא תמיד יוצא טעים.

במתכון הבא – התרד משתלב באופן מושלם עם כרישה ובצל לח, ומייצר תוצאה ערבה לחיך. מוזמנים לנסות!

מרכיבים

  • 400 גרם (חבילה) עלי תרד ניו זלנדי שטוף וקצוץ (בלי הגבעולים)
  • שתי כרישות
  • בצל לח קצוץ
  • 2 ביצים
  • שמן זית
  • גביע קוטג'
  • גביע גבינת פטה
  • חצי כוס חלב
  • חצי כוס קמח
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • חצי כוס פרזמן או קשקבל
  • 5 שיני שום כתוש

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל180 מעלות
  • מטגנים את הבצל הקצוץ במשך כמה דקות עד שהופך לשקוף
  • מוסיפים את הכרישה ומטגנים עוד כמה דקות ביחד -עד להשחמה קלה
  • מוסיפים את התרד ומטגנים עוד 3 דקות עד שמתרכך
  • מוסיפים את יתר המרכיבים: קמח, אבקת אפיה, גבינות וביצים ומערבבים היטב
  • מכניסים לתנור ל35 דקות
בתיאבון!