מצרכים:
צרור תרד אורגני טרי
שלוש שיני שום
בצל אורגני גדול
שלוש כפות מיץ לימון
שמן זית
שתי כפות מים
חבילת טופו (300 גרם)
6 עלי בצק פילו
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

נפריד את עלי התרד מהגבעול ונחתוך אותם, נקצוץ את השום והבצל.
נטגן את הבצל והשום על מחבת גדולה כמעט עד הזהבה, נוסיף את התרד ונטגן יחדיו לצימצום נוזלים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ונוריד מהאש.

במעבד מזון נשים את הטופו יחד עם 2 כפות מים, 3 כפות מיץ לימון ו3 כפות שמן זית. נעבד למשחה רכה וקטיפתית (לא נוזלית).
נוסיף את משחת הטופו אל המחבת, נערבב ונתבל שנית במידת הצורך.

נשמן קלות 3 עלי פילו ונניח אותם זה על זה בתוך תבנית, נוודא שהם מכסים את תחתית ודפנות התבנית. נוסיף את המילוי שהכנו אל התבנית ונכסה עם עוד שלושה עלי פילו ( חשוב לשמן את כל אחד מעלי הפילו ורק אז להניח זה על זה)
נשמן את הכל מלמעלה ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל10-15 דקות או עד הזהבת עלי הפילו