פטריות שימג'י

פסטה עם פטריות שימג'י בסגנון יפני

מתכון לפסטה עם פטריות שימג'י – בסגנון יפני

מרכיבים

1 חבילת ספגטי

רוטב:

   – 2-3 שיני שום

   – בצל ירוק – 2-4 גבעולים

   – שמן זית 2 כפות

   – יין לבן שליש כוס

   – מלח ופלפל 1/4 כפית כל אחד

   – כ-300 גרם פטריות שימג'י

   – רוטב סויה

הוראות הכנה

  • מכינים את המצרכים: מרסקים שום בעזרת כותש שום.
  • חותכים בצל ירוק לפרוסות, מפרידים בין החלק הלבן לירוק לשתי ערמות.
  • חותכים את התחתית של פטריות השימג'י, ולאחר מכן מפרידים את אבל משאירים אותן שלמות.
  • שמים על האש מים רוחים עם קצת מלח ומבשלים את הפסטה.
  • מחממים מחבת גדולה – על חום בינוני ולא גבוה מדי. מטגנים קלות שום בשמן זית. מוסיפים את פטריות השימג'י ומטגנים מעט ואת החלק הלבן של הצל הירוק.
  • מוסיפים יין וממשיכים לטגן קצת עד שהפטריות מתרככות.
  • בשלב זה הפסטה מוכנה, מוציאים אותה מהמים ומעבירים אל המחבת. מערבבים ומוסיפים כ- 2 כפות סויה ואת הבצל הירוק שנותר. מטגנים מעט כדי לצרוב את הפסטה ואת רוטב הסויה.

שתפו את המתכון עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin

למתכונים נוספים שלנו

פסטה עם פטריות שימג'י בסגנון יפני
פסטה פטריות שימג'י
מאפינס דובדבנים
מאפינס דובדבנים 2
הכל על גידול אוכמניות בישראל
אוכמניות
קציצות כוסמת כרוב וכרישה
קציצות כוסמת כרוב וכרישה

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!