הפלפלים עכשיו יפים מתמיד, ועם שלל הצבעים בו הם מגיעים, אפשר להכין סלט פלפלים קלויים מרהיב ומלא טעמים!
לפניכם מתכון פשוט וקל להכנה, שמייצר תוצאה טעימה במיוחד
מרכיבים
- 3 פלפלים צהובים
- 3 פלפלים כתומים
- 3 פלפלים אדומים
- שמן זית
- חומץ בלסמי
- מלח
- ראש שום (ירוק או יבש) מופםרד לשיניים חצויות
הוראות הכנה
- מניחים את הפלפלים על תבנית ומכניסים תנור שחומם מראשל 200 מעלות
לאחר כ15 דקות מסובבים את הפלפלים כך שיצלו היטב משני הצדדים
- מוציאים מהתנור לאחר כ30 דקות או לאחר שהפלפלים השחימו קלות מכל הצדדים
- מכניסים לקערה, עוטפים את הקערה בשקית ומניחים לפלפלים להתקרר בקערה העטופה – ההשהייה בקערה העטופה מקלה על קילוף הפלפלים בהמשך
- לאחר שהצטננו – קולפים את הפלפלים ביד, ומניחים בקופסת אחסון בשכבות. מעל כל השכבת פלפלים מפזרים מעט מלח, חומץ בלסמי, שמן זית וכמה חצאים של שיני שום
- לאחר כמה שעות במקרר – הסלט מוכן!
בתיאבון!