מתי האגס גודל על העץ

מדור דרושים:

אנחנו מוכנים לקלוט את הדור החדש של הנהגים והאורזים.
העבודה סביב נושא תוצרת טריה ואורגנית בפרט היא עבודה שדורשת, פיזית ולעיתים כרוכה בהמון הקרבה ומאמץ, אנחנו מתעקשים כבר שנים שעבודה זו תעשה על ידי צוות מקומי, מיומן ונאמן (נדיר מאוד בתחום) שיתוגמל בהתאם, יחד עם זאת התחלופה היא עדיין גבוהה יחסית לענפים אחרים,
אנו מחפשים עובדים עם ראש גדול, נאמנים, לטווח ארוך שמעוניינים להצטרף למשפחה שפורצת דרך בתחום המזון, החקלאות והבריאות בארץ.drush

1. דרושים נהגים לחלוקה של פירות וירקות 3-4 ימים בשבוע
על רכבים של החברה.
מעל גיל 24 רישיון נהיגה בתוקף
ניסיון בנהיגה/חלוקה עדיף,
יכולת לתת שירות טוב ללקוחות פרטיים קבועים.

2. בנוסף דרושים עובד/ת אריזה עם ראש גדול ויכולת ניהול עצמית, לפעול כחלק מצוות יעיל ומסודר שמשרת עשרות חקלאים אורגניים ולקוחות טובים ונאמנים.

 

עבודה קבועה של 3-4 ימים בשבוע לטווח ארוך עם אפשרות להתפתח ולהתקדם.

להגשת מועמדות ושליחת המלצות למתעניינים:
דוד – 050-6300098
משרד – 072-2522271
דוא"ל – david@haorgani.co.il
נשמח לשמוע מכם,
בהצלחה,
דוד עובדיה

—————————

חדש השבוע מהחקלאים

ginerכניסה חדשה של בננות מעולות,
מלפפון הולנדי/אנגלי (הגרסה האירופית למלפפון הגדול שמשמש שאופציה זולה יותר למלפפון הרגיל),
קיווי מעולה לזמן קצר,
צנונית העונה הרשמית החלה,
אבוקדו האס חדש,
עלי מורינגה,
פסיפלורה.
שורש זנגביל (גינגר) טרי חדש מומלץ להצטייד לחליטות חורף.
כרובית, ברוקולי, קולורבי ושומר, עדיין תחילת העונה, מלאי מוגבלים, אבל הם כבר.
תודה לרונית ותומר טנא על החידושים המרעננים.
יש זית סורי ירוק טרי לכבישה ביתית מהבוסתן של קובי.
פומלה אדומה חדשה ומומלצת.
כמו כל שנה באיחור קל כרגיל, ממשיכים להתרענן לקראת בא הסתיו הישראלי עם שלל ירוקים שהולכים ומתחזקים ככל שנכנסים לימים הקרים,

סלק חדש מתחיל להיות תושב קבע בשדות.

אבוקדו אטינגר שנכנס ויתחיל להשתבח משבוע לשבוע (זמן ההבחלה בבית עדיין ארוך מהרגיל, מומלץ להצטייד בעונה זו באקסטרה אבוקדו להבחלה לשבוע הבא, כי הוא תמיד יגיע קשה ישר מהעץ ויש לקחת את זמני ההבחלה בבית בחשבון), בקטיף מיוחד של גילי מבית יצחק

הזדמנויות אחרונות להנות ממלון סתווי וטעים מהערבה,
מתחילים להתרגל לנוכחות החדשה של הקייל, המנגולד, התרד ושאר הירוקים,
ח'ביזה כרגיל יקטפו ירקות וירוקים מדהימים גם השבוע.

 

המלצת השבוע מהחקלאים

הפומלית, הפומלה והאשכולית האדומה, נחתו סופית לעונה הרשמית, הן מתוקות, מלאות במיץ ועסיסיות מאוד.
הפפאיה של נהרי מושלמת ועוד מעט אנונה חדשה (אנחנו עדיין מחכים שהאנונה תגיע לרמת בשלות ראויה וטעימה כדי לפרסם אותה).
מחיר העגבניה והמלפפון יורדים וההיצע מהשדות מתחיל לעלות לקראת בא הסתיו
דלעת וחצילים, סלק חדש,
הפירות של צובה בשיאם ומושלמים, האגסים והתפוח גרני סמיט, אלו השבועות האחרונים שניתן יהיה להשיג אותם בקטיף לפי הזמנה ישר מהעץ, מומלץ להיענות לתענוג ולהזמין.
כל מה שיש לח'ביזה תמיד מומלץ, מושלם ומאוד יפה, הפעם הם יקטפו חסה, תרד, מנגולד, פטרוזיליה, כוסברה ואם יהיה לנו מזל אז גם תירס מתוק יהיה במלאי.
יש מגוון גדול של תפוחים מתוקים וחמוצים.
פלפלים עדיין במלאי מוגבל יחסית, נעשה את כל המאמצים להשיג את הכי יפים וטעימים שיש להשיג בעונה זו, כרגיל.
בריאות, ושפע לחורף חם,
צוות וחקלאי האורגני.

 

בקניה מעל 480 ש''ח בחנות האורגני תקבלו במתנה בקבוק סיידר אלכוהולי 750 מ"ל של המתססה

התמונה להמחשה בלבד

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!