משק נהרי פירות אקזוטיים חקלאות אורגנית
אנונה – פפאיה - אבוקדו
בארגזים עד הבית
עומר נהרי ממושב בן עמי בגליל מערבי
טיפוח חקלאות אורגנית ללא חומרי הדברה כימיים מתוך אהבה לאדם ולאדמה
שלום אני עומר נהרי, בן 32 דור שלישי לחקלאות מקומית.
אני ומשפחתי מגדלים באהבה מטעי אנונה, פפאיה ואבוקדו עם דגש על חקלאות אורגנית נקייה ועונתית.
ניתן להזמין את התוצרת שלנו במשלוחים עד הבית או הקהילה
פירות אקזוטיים טריים עד הבית
פרי עונתי שמותאם לצריכה ישירה, קטיף ברמת בשלות שמאפשרת להנות מהפרי בבית למשך זמן ארוך ככל שניתן, והכי חשוב, טרי, נקי, טעים, מקומי ועונתי.
הזמינו עכשיו את הפירות שלנו ותחוו גן עדן של טעמים, ניחוחות ובריאות
המחיר משתפר ככל שמזמינים יותר, מומלץ אם אפשר להתאחד ולהזמין כמה חברים לכתובת אחת ובכך לחסוך בעלויות.
פרי אקזוטי טעים ובריא
החממה הראשונה הוקמה בשנת 1984 ע"י יורם נהרי מראשוני המגדלים בארץ.
מאז נצבר ידע וניסיון רב. כיום אנחנו עומר נהרי נכדו ומשפחתו ממשיכים את פועלו ומפעל חייו.
הפפאיה הינה פרי בריא, בעלת ערכים תזונתיים רבים ובעלת סגולות רבות ועם זאת אינה משמינה (כ30 קלוריות ליום 100 גר).
מעבר לעושר הערכים התזונתיים הגדול הפפאיה מכילה את אנזים הפפאין בכמויות גדולות וידועה בתרומתה להמרצת חילוף החומרים ושיפור העיכול.
לפפאיה מגוון רחב של שימושים כמו לאכול חי, בסיס נהדר לשייקים ומיצים, לייבוש, להקפאה, סלטים, גלידות וקינוחים. הפפאיה אינה מאבדת מטעמה ומתכונתיה בבישול ועל כן משמשת כחומר גלם נהדר במטבח האסייתי.
את הפרי מומלץ לאכול כשהוא רך קמעה, צהוב עם מכתשים אפרפרים קטנים על קליפת הפרי.
פרי מתוק ומרווה, בעל טעם ייחודי ומרקם שמחייה את החושים
את האנונה אנו מגדלים משנות ה 70.
הזן הפופלרי האהוב עלינו נקרא גפנר ועונתו מתחילה באמצע חודש ספטמבר ועד סוף דצמבר.
גידול האנונה הוא גידול ייחודי וקרוב מאוד לליבנו, את פרחי האנונה נוהגים להפרות בהאבקה ידנית מסורתית אשר מגבירה את ייבול הפרי על העצים ומחזקת את הקשר בין החקלאי לעץ.
פרי האנונה עשיר באשלגן וויטמיו C, ויטמין B, מגנזיום, אבץ, ברזל, בטא קרוטן, סידן וסיבים תזונתיים. בכל 100 גרם פרי יש 75 קלוריות, ומיוחסים לו הרבה תכונות בריאותיות שונות, אך עיקר ערכו בטעמו ובניחוחו המיוחדים.
ניתן להנות מהפרי במגוון שימושים, טרי, מיצים ושייקים, סלטים, גלידות וקינוחים.
מקבלים את הפרי מעט קשה ויש לשמור אותו מחוץ למקרר עד להרככות מלאה,
את הפרי מומלץ לאכול כשהוא רך ונימוח.
סרטון: הדרך להנות מאנונה מושלמת
אבוקדו אורגני
פרי עתיר ערכים תזונתיים
גידול האבוקדו אצלנו החל בתחילת שנות ה 70 (איכות הפרי עולה משנה לשנה עם גילו של העץ), בעל קליפה ירוקה או שחורה בהתאם לזן.
הפרי עתיר שומן, חלבונים וויטמינים.
אנחנו מגדלים את זני האטינגר וההאס.
האבוקדו נקטף בעונתו ישר מהעץ ללא הבחלות וחדרי קירור, מומלץ לשמור מחוץ למקרר עד להתרככות מלאה ולהנות מפרי בריא, טעים ואיכותי.
במלאי בעונה - אטינגר משק נהרי - ראו מקור נוסף לאבוקדו .
תוצרת ישראלית
חקלאות נקייה
חיבור ישיר עד הבית
תהליך פשוט וקל
מזון טוב – חיבור לחקלאות ישראלית
שירות חדשני בתקופת ניסיון