מעדן תפוחי עץ עם ציפורן וקינמון

המתוק שלנו בבית הוא בעיקר פירות טריים. נכון שזאת תזונה מאוד בריאה, אבל מה נעשה כשהילדים מבקשים גם משהו קצת יותר מתוק?

נמצא פתרון: מעדן פרי עם קצת סוכר, עושה את העבודה!

המתכון הבא פשוט מאוד להכנס ויביא אתכם לתוצאה מעט שונה בהתאם לסוג התפוחים שתבחרו לעבוד אתם: תפוח צהוב יפיק מעדן שנראה כמו מחית (בתמונה), בעוד תפוח אדום או ירוק יפיק מעדן שמורכב מחתיכות פרי קטנות.

בכל אחד מהמקרים – מדובר בפינוק אמיתי! 

אז קדימה – למתכון:

מרכיבים

  • 8 תפוחי עץ
  • חצי כוס סוכר
  • 4 חתיכות תבלין ציפורן
  • רבע כפית קינמון
  • מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה

  • קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות בערך בגודל1*1*1 ס"מ
  • מניחים בסיר
  • מפזרים מעל את הסוכר, הקינמון, הציפורן והלימון
  • מבשלים על אש בינונית במשך 3 שעות – בהתחלה עם מכסה סגור כדי שיגיע לרתיחה ובסוף עם מכסה פתוח כדי שיצטמצמו הנוזלים.
  • מכניסים לצנצנות מעוקרות – ולמקרר
  • מזדרזים לאכול – זה נגמר מהררר!

מעדן תפוחי עץ עם ציפורן וקינמון

הוראות הכנה

שתפו את המתכון עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin

למתכונים נוספים שלנו

נכנסים ל-zone: איך לעבור את גיל 100
גיל 100
פסטה עם פטריות שימג'י בסגנון יפני
פסטה פטריות שימג'י
מאפינס דובדבנים
מאפינס דובדבנים 2
הכל על גידול אוכמניות בישראל
אוכמניות

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!