ממרח קישואים צמחוני בטעם כבד

הקישואים האורגניים שלנו בשיא העונה, והם מגיעים אלינו באהבה מחקלאי הערבה.

הזדמנות מצוינת לגוון את מלאי הממרחים והסלטים עם מתכון מרענן לממרח קישואים ביתי שיזכיר את ריח השדות:

ממרח קישואים צמחוני בטעם כבד

מרכיבים 

  • 4-5 קישואים טריים
  • שני בצלים גדולים 
  • 3 ביצים קשות 
  • מלח-פלפל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • קוצצים את הבצל והקישואים בנפרד, לקוביות
  • מטגנים את הבצל במחבת עד שהוא הופך שקוף
  • מוסיפים את קוביות הקישואים וממשיכים לטגן עד להתרככות
  • מכניסים למעבד מזון את הבצל והקישואים יחד עם הביצים הקשות והתבלינים
  • מעבדים עד לרמה הרצויה בין סלט לממרח

בתיאבון!

ממרח קישואים צמחוני בטעם כבד