אחרי שויתרנו על מריחת חמאה על פרוסות לחם מטעמי בריאות / טבעונות, יצאנו לחפש ממרח שיהיה גם טעים וגם בריא, ובפסטו – נעצרנו!

ממרח הפסטו כמו שאנחנו מכינים אותו כולל שלל מרכיבים בריאים, שהשילוב ביניהם מניב תוצאה טעימה במיוחד שאפשר למרוח על לחם, לערבב בפסטה, או סתם לאכול עם עגבניות שרי טעימות.

ועכשיו – למתכון!

מרכיבים

  • צרור בזיליקום
  • ראש שום
  • חופן אגוזי מלך או פקאן
  • שליש כוס שמן זית
  • כפית שטוחה מלח הימלאיה דק

אופן ההכנה

  • גורסים את כל המרכיבים יחד במעבד מזון – ידני או חשמלי, ומאחסנים במקרר!

בתיאבון!