חצילים בטעם כבד

בחממה אורגנית בערבה המגדלים שלנו מטפחים 10 סוגים של חצילים מדהימים!

סלט חצילים בטעם כבד הוא אחד הסלטים הביתיים בעלי מרקם וטעם עשירים ביותר, ככה טבעי, בלי תוספות מיותרות.

חצילים בטעם כבד

מרכיבים 

  • 2 חצילים גדולים
  • שני בצלים גדולים 
  • 3 ביצים קשות 
  • מלח-פלפל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • חוצים את החצילים, ממליחים וממתינים כחצי שעה לספיחת הנוזלים.
  • בינתיים קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים במחבת עד שהוא הופך שקוף
  • חותכים את החצילים לקוביות, מטגנים עד התרככות ומוסיפים לבצל
  • מכניסים למעבד מזון את הבצל, החצילים, הביצים הקשות והתבלינים
  • מעבדים עד לרמה הרצויה בין סלט לממרח

בתיאבון!

סלט חצילים בטעם כבד

חצילים בטעם כבד

חצילים בטעם כבד

הוראות הכנה

שתפו את המתכון עם חברים

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

למתכונים נוספים שלנו

הנבטים של אודי גרוס
הנבטים של אודי גרוס
יהודה רינס, משק תבליני נהר הירדן – ראיון עם חקלאי
יהודה רינס, משק תבליני נהר הירדן – ראיון עם חקלאי
שמש חורפית קטנה - למה כדאי לאכול פירות הדר בחורף?
שמש חורפית קטנה – למה כדאי לאכול פירות הדר בחורף?
ברכה מדוד לשנה החדשה
ברכה מדוד לשנה החדשה

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!