זהו, העונה החדשה בפתח והשפע מתחיל לזרום,
הכיף מתחיל, זה הזמן להזמין.

רונית ותומר טנא, זוג חקלאים מקסימים מעין יהב,
מתחילים בימים אלו לקטוף את העגבניות, הקולורבי, המלפפונים, מלונים, קישואים וכל טוב שאוהב שמש,
גידולי הקיץ של ישראל עוברים בימים אלו לארץ השמש המקומית – הערבה
ואנחנו מתרגשים איתם.

רונית ותומר מזכירים שהם משתדלים לקטוף את העגבניות שלהם במועד הבשלות כאשר הן מאדימות על השיח,
בדיוק כשהעגבניות הכי טעימות ובריאות למאכל.
איזה כיף שיש חקלאים טובים שחושבים על הבריאות שלנו וגם על הטעם :-)
שתיהיה לכם עונת גידולים, שופעת בכל טוב והצלחה.

מה עוד החקלאים מספרים:
חווה ואדם עם חסה מסולסלת מעולה, בצל ירוק, קייל כרישה, חציל ודלעת

הבוסתן של קובי עם תפוזים, אבוקדו פוארטה, קרמבולה, חרוב, קובו, גוג'י ברי טרי (מוצר רגיש, נדיר ובריא),
מקדמיה טרי מקולף, מורינגה, עלי גת, תרד גוליבר ופינגר ליים (כמו קוויאר הדרי בטעם לימון).

ח'ביזה יתחילו לקטוף, רוקט, טאט סוי, מיזונה, שעועית ירוקה, מלפפון, צנונית וחסה.

רימונים של יפתח מקיבוץ עינת, אגסים ותפוחי גרני סמיט מקיבוץ צובה.

בננה נהדרת של מרסלו,
חוץ מזה, יש אפרסמון מעולה, במיה, פומלית, אשכולית, תפוז (עדיין בהתחלה), פפאיה, תירס ותפוחים מהרבה צבעים וטעמים.
ועוד חקלאים וייצרנים מעולים שמחכים להכין,

בקרוב, אנונה, ואבוקדויים נוספים.
להכניס ירקות ופירות אורגניים לשגרה כל שבוע קבוע,
מומלץ בדיוק עכשיו, בקלות, מכאן

נארוז ונטפל בהרבה אהבה ושמחה :-)
דוד, ספי והצוות

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שליחה