טוב בשבט,
השנה בטו בשבט אוכלים הרבה פירות מקומיים, חיים, טריים וטעימים !

עם כל החורף הקר הזה שהגיע בדיוק בזמן, אנחנו מתקרבים לזמן הזה בשנה בו האדם מקדש את התעוררות הטבע לעין, הזמן בו מהפכת החיים גנוזה עדיין בתוך העצים.
עם שמש ראשונה פקעים רדומים החבויים בגזעו של האילן מתעוררים לחיים חדשים,
בהתחלה בשפלה ובבקעה ואחרי כן בהר. 

זה הזמן הכי טוב להודות להוקיר את מתנות הטבע.
על פי מנהגי ישראל בגולה ובארץ מרבים לאכול פירות ארץ ישראל ומקפידים לברך על כולם את הברכה שמעל הכל, שהחיינו לזכות ולהגיע לרגע שאנו חלק ממחזור הבריאה האין סופי, המעגלי, המופלא והטוב הזה.

בעונה זו בשנה, קובעים העצים מועד וזמן לכל פרי, מה יהיו סגולותיו השנה, מה יהיה טעמו, היכן הברכה מן האדמה תשרה ומה יהיה ניחוחה, הפירות הם סמל הגאולה של הטבע להתממשות הרוח מן החומר ומהם אנו לומדים על גאולת האדם התמונה בכל לב אדם באשר הוא.
מהביטנו בטבע, נטבע הטבע בליבנו בחזרה ותכונות הפרי מעוררות השראה לצמיחת האדם.
כי האדם עץ השדה, כמו העץ הוא דואג לדורות הבאים לאחר שהצמיח שורשיו וביסס את ביתו,
כמו העץ הוא הופך מים לטעם של חיים, כמו העץ האדם מקשט את הטבע בצבעים בעונתו. 

"שמחת האילן" או "בשורת האילנות" היו קוראים בעבר יהודי כרודיסטאן בניב הארמי שלהם לזמן הזה בשנה בו מהפכת החיים עוברת מתרדמת החורף לתפוצת החיים לכל עבר. 
חכמת האילן היא חכמת האדם, הגדול, האמיץ, המהולל, הטוב, הזוקף ראשו בצנעה, המוציא ברכת גשמי החיים מן הארץ ומתרגם אותה לצמיחה מחזורית.
והעץ נותן לנו את פירותיו בשמחה שנפיץ אור ואהבה לכל עבר, בתוכנו, בגופנו, בנשמתנו ובנטיעותינו לעתיד. 

ואנחנו ממליצים מעל לכל צל של ספק, עשו עמכם חסד וגבורה, למשפחותיכם ולקרוביכם
והעשירו את ביתכם בפירות הארץ, טריים, יפים, ריחניים ורעננים
כי פירות "יבשים" ברוב המקרים הם לא באמת מקומיים, 

ובואו נודה על האמת הם כבר לא ייבשים באמת, הם אולי "יובשו" באיזשהו אופן אבל לא באופן טבעי על העץ.
מספרים שפעם הפירות היבשים היו משמשים בארץ ישראל להאכלת העזים ורק בגולה הם קיבלו את כבודם ועלו במעלתםת כי עדיין ובכל זאת מקורם היה מישראל.
אבל בימינו כשזה מגיע לפירות הארץ על ריחותיהם המתוקים וטעמם העשיר,
אין מה להשוות לפירות "המיובשים" מסין ומטורקיה.
ואין דרך טובה יותר מאשר לחגוג את שמחת האילן מאשר לראות, להריח, לגעת, לטעום ולהזין את הגוף בפירות אמיתיים, טריים, מלאים בברכה, עשירים בערכים תזונתיים ובערכים רוחניים.

תשמעו, השנה פירות ההדר, הם משהו משהו, יצא להם טוב להדרים, 
פשוט לא לפספס אותם בשבועות הקרובים.

ממשיכים לחזק באהבה א/נשים בריאים, אדמה טובה וחקלאים מרוצים,

אנו מעניקים הנחה קבועה 5% למנויים,
ומעכשיו גם קטלוג מלא עם מחירים נוחים ונגישים לכולם.

אחריות מלאה על הכל, שירות מכל הלב,
והוספנו גם יום חלוקה נוסף לנוחות מירבית,
נשמח להתכבד ב
הזמנה או מנוי נוח וגמיש ללא התחייבות
בשמחה ואהבה :-)
שלכם,

דוד, ספי, יצחק וצוות האורגני

לפרחי שקדיה יש טעם של שקדים

אם לאדמה טוב אז לאדם טוב, 
ומה שהיא מספרת לנו זה שיש שפע עצום של עגבינות מיוחדות כולל לב השור, 
עגבניה איטלקית שמתאימה מאוד למאפים וגם טריה.
השנה ברוכת גשמים עד עכשיו והצמחים מודים לעולם בצורת פירות וירקות מדהימים,
נזכיר שזו שנת התפוזים המושלמים, התותים, העגבניות, האבוקדו באשר הוא,
התמרים מעולים,  הפסיפלורה בוודאי מושלמת, 
ועלים ופטריות בשפע רב. 

 

חוץ מזה, מחירים, מחירים ומחירים מעולים,
זה שיא השפע עכשיו, יש היצע עצום ואנחנו עושים עבודה טובה !

הכל כאן בקטלוג המלא מהחקלאים והיצרנים

אנחנו וכל החקלאים מחכים לארוז את ההזמנות :-)
כיף לעבוד איתכם, אתם נהדרים.

המון בריאות, שמחה ואור בכלל.
מצוות וחלקאי האורגני

איך משמרים אבוקדו
אבוקדו מעולה, את השאריות שנשארות על הידיים, למרוח כמו קרם ידיים

יתרונות המנוי

מנוי מייצר הזמנה שבועית אוטומטית
ניתן לעדכן את המנוי או ההזמנה השבועית בקלות
מעדכנים הזמנה בקליק מהמייל, בלי התחברות
תדירות: כל שבוע, שבועיים או שלושה. לבחירתך
חיסכון משמעותי בשנה בהנחות קבועות ומתנות לחברים
מומלץ ונוח

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שליחה