האדמה אוהבת במיוחד את נוכחות האדם,
כל התייחסות שלנו לאדמה מתקבלת אצלה בברכה, במיוחד שעושים לה טוב ונעים ונותנים לה לבוא לידי ביטוי.
טיפול החקלאי באדמה הוא כמו טיפול האדם בעצמו, מה שאנחנו עושים לה חוזר אלינו בכפולות, אם אנחנו מרעילים אותה, אם אנחנו דוחקים בה, או אם אנחנו מתייחסים אליה בסבלנות ובכבוד, הכל בסופו של דבר יבוא לידי ביטוי במידת החוסן הגופני והנפשי שלנו, בדרך שבה אנחנו מתייחסים לעצמנו ובדרך שבה אנחנו מטפלים בסביבתנו הקרובה.

אי אפשר לומר כבר "אז מה אם החקלאי ריסס בחומר מסוכן, בדיקת המעבדה מראה שזה לא נשאר על הפרי ואני יכול לאכול בכיף" בדיקת המעבדה לא מחפה על הקשר האבוד של האדם עם האדמה ואנחנו מתחילים להרגיש זאת בכל הוויתנו.

אנחנו חיים בתקופה שברכת האדם נמצאת באדמה, והיא מחכה לנו שנתעורר אליה ונסביר לה פנים.
רק שתדעו שכל הזמנה מחקלאי טוב ומקומי שמוקיר לה תודה, זה בעצם כולנו שמשפרים את היחס שלנו לאדמה, אנחנו שמשפרים את מצבנו ואת סביבתנו,
ומחזקים את הבריאות של עצמנו.
הכל אחד.

 

משק תושיה מספרים שהתחילה באופן רשמי עונת הענבים האדומים,

בוצרים עכשיו את המוסקט האדום (מלך הענבים שעדיין לא נמצא לו תחליף בטעם ובמרקם) עם גרעינים קטנים לשלמות הערכים התזונתיים של הענב והטעם המתוק האקזוטי שנשאר חקוק לאורך כל השנה. הם קוטפים במרץ ענבים מדהימים ללא ריסוסים בכלל, כולל כאלה שמותר בתחום האורגני (מוצר נדיר מאוד במחוזותינו) וממש צריכים את התמיכה וההזמנה שלנו כדי להצדיק את המשך הפעילות המדהימה שלהם.
יש אפשרות להזמנה בארגזים למי שמתכונן לניקוי ענבים קיצי ועסיסי. ואפשר גם לשלב בהזמנה ירוקים ואדומים ביחד.

ח'ביזה ממשיכים עם תירס מתוק, פטרוזיליה, כוסברה ודלעות מוצלחות של קיץ

הבוסתן של קובי עם דובדבן פנמה אלוהי בטעם של עוד, וואמפי, ספודילה, עלי קארי, מורינגה ועוד הפתעות אקזוטיות ומרגשות.

משק יוסף עם תאנים מיוחדות מהמדבר, סברס, בצל, מנגולד, עגבניה, סלק, פטרוזיליה שורש (נהדק גם לשייקים ירוקים לא רק למרקים).

מרסלו עם בננות מתוקות של קיץ ואם כבר הזדמנות לתמוך בחקלאי הדרום, אז עכשיו זה הזמן פעמיים גם כי הם טעימות ומתוקות וגם כי הם צריכים אותנו לצידם.

מהדובדבנים של דוד יש השנה דובדבן מיובש מדהים, זן חמוץ ללא כל תוספות, נהדר ונדיר מאוד, דובדבן מיובש בצורה טבעית ללא כל התערבות,
מתוק וחמוץ (בעיקר חמוץ כמו חמוצית ללא סוכר), מרענן ובשרני. מגיע עם הגרעין (ללא כל התערבות). שווה לטעום ולהזמין, המלאי מוגבל.

הלחם של שולה קיצרו את מועדי ההזמנה לנוחותנו, וגם ירידה קלה במחירים, מעכשיו אפשר להזמין לחמים מיום לפני האספקה.

ואגסים אגסים אגסים, של קיבוץ צובה שחבל על הזמן, התחליף הרשמי של התפוח בקיץ.

אגס אורגני
מומלץ בחום.

מלון לקראת הסוף במלאי מוגבל, אבטיח עדיין אפשרי, פפאיה אוהבת חום ולכן מעולה עכשיו.

וגם אנחנו בכוננות קיץ, מקפידים הרבה יותר על מיון תוצרת שגם ככה קשה לה עם החום, מבחינתנו אין תרוצים, הכל צריך להגיע מושלם, ויש אחריות על הכל,
יחד עם זאת יש דברים כמו לימונים שכל כך קשה להשיג ומופיע שהם לא מומלצים בעונה זו (קטיף מוקדם כדי שלא יחסר לחקלאי, מניב פרי יקר ובלי הרבה מיץ),
אז תשימו לב להערות, זה חלק מהשירות וחשוב לנו שתהנו מהבחירות שלכם, שלנו ושל החקלאים.
רק צריכים שתהיו יותר סבלנים, ותודיעו לנו בשמחה על כל דבר שמגיע לא לטעמכם,
אנחנו כאן כדי לפצות, ללמוד, ללמד ולשפר עם כולם,
והכי חשוב לחבר את כולנו לטווח ארוך לכמה שיותר חקלאים טובים.

להזמנה מלאה והפתעות נוספות
בריאות ושפע טעמים, דוד וצוות האורגני.

הודעת מערכת חדשה:
אנחנו לקראת השקה של מערכת חדשה עם אפשרויות תצוגה וסינון חדשות, יותר מידע ונגישות,
אפשרות לניהול הזמנות אוטמטיות התאמה לנייד וחידושים נוספים שעובדים עליהם עכשיו במרץ.
פרטים מלאים בקרוב.

ומזכירים שהכל אחד,
תודה.

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שליחה

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.