אספרגוס בחמאת לימון

רגע לפני פסח, הגיעו אלינו אספרגוסים אורגניים משגעים!
לפניכם מתכון סופר פשוט וטעים לאספרגוס צלוי במחבת ברוטב חמאה וגרידת לימון.

זמן הכנה: 10 דקות

מרכיבים

  • צרור אספרגוס
  • 3 כפות שמן זית
  • 50 גרם חמאה
  • גרידה מלימון אחד
  • מעט מלח

אופן ההכנה

  • מחממים במחבת פסים את שמן הזית וצולים את האספרגוסים כ-4 דקות מכל צד, עד שהם מתחילים להשחים אבל לא מאבדים את המרקם והצורה.
אספרגוס בחמאת לימון
  • מוציאים את האספרגוס הצלויים לצלחת
  • באותה מחבת ממיסים את החמאה, מוסיפים את גרידת הלימון למספר שניות, ממליחים ושופכים את כל הרוטב מעל האספרגוס
אוכלים ל-א-ט!
בתיאבון