עוד לא פגשתי חקלאי בדכאון,
8 שנים של ניסיון נדיר בחיבור בין חקלאים טובים לצרכנים טובים,
למעלה מ100 חקלאים שהייתי איתם בקשר באופן ישיר ואם זכרוני אינו מטעה אותי (והוא לא), עוד לא פגשתי באחד/ת כזה שהיה ונשאר חקלאי.

חקלאי פעיל לא יכול להיות בדכאון יותר מידי זמן כי יש לו שדה לטפל בו וכשאתה נמצא במצב של טיפול במשהו אחר, סביר שתמיד תהיה לך תמיד אנרגיה עודפת להתמודד עם החיים.
למרות הקשיים, למרות הירידות, הטבע בשדה דואג שתמיד נשמור על אופטימיות ונרצה לראות את המחר ואפילו היום, טוב יותר.
אם החקלאי נכנס לדכאון ארוך מידי, הוא כבר יוצא לאט לאט מעולם החקלאות ומתישהו מפסיק להיות חקלאי לא עלינו.
דכאון הוא מצב שבו נתננו דרור ליותר מידי מחשבות שליליות (שכולנו פוגשים במשך היום) להשתלט לנו על התודעה,
דכאון הוא התחלה של מחלה, לעשות דברים בשמחה זה מרפא, אבל משמחה אמיתית כזו שבאה מהלב, והיא שם בלב של כל אחד ואחת.

מזון טוב ונכון שמתאים לצרכים האישיים שלי גורם לי להיות יותר שמח, חיוני ולעזור יותר לסביבה הקרובה והרחוקה.
תהיו שמחים ותהיו חזקים, החקלאים מאחוריכם.

אז מה לפניניו השבוע:

מתחילים להפרד מהפלפלים המיוחדים מהערבה ונשארים בעיקר עם האדום,
עגבניות מעולות שאוהבות שמש, לצד פקוס (מלפפון בלאדי), תפוח אדמה אדום ולבן מושלמים מהאדמה של חביזה.
משק 65 ממשיך עם אבוקדו האס שיוצא בטיפטופים ונקטף אחד אחד, (השנה הייתה דלילה מאוד יחסית בגזרת האבוקדויים על העצים).
רוח שתות ממשיכים עם פטל שחור ואוכמניות פשוט טרי, טעים ונהדר
עץ השדה עם תירס ונילה מתוק, שעועית בצבעים, שרי תמר, חסה ותרד.
ממשק יוסף פטרוזיליה שורש, עלי גפן ועירית שומית במלאי מוגבל. (בקרוב נקטרינות חדשות ותאנים)
חווה ואדם עם סלק מתוק וורוד, בצל ירוק, סלרי שורש, לוף ושעועית ירוקה.
משק קפלן עם כל הפטריות, ארינגי, שיטאקי ושמפיניון
הבוסתן של קובי עם המיוחדים, פיטנגו, שלפח, ספודילה, גת , מורינגה ועלי קארי. שמוסיפים חיים וטעמים במטבח ובגוף.

והכי חשובים שמרנו לסוף: אבטיח שהולך ומשתבח ומחירו יורד, מלון, נקטרינה, שזיפים, אפרסק, דובדבן ופפאיה.
מזמינים כאן

ואנחנו אורזים בשמחה ומקווים שהיא מגיעה עד לבתים :-)
הרבה בריאות
דוד עובדיה והצוות.

 

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שליחה