בכל כך הרבה שנים של עבודה עם חקלאות וחקלאים,
עוד לא מצאתי תחליף אמיתי לזרע שבתהליך טבעי, נובט, משריש, מוריק ומעמיק.

סודות החיים טמונים בו והוא מתפתח לכדי החיים עצמם שמגיעים בסופו של דבר לכל מי שניזון ממנו.

חגיגת החורף מהחקלאים כבר כאן,
ואם אנחנו רוצים להיות בריאים, כדאי לנו לאכול ממה שחקלאים טובים ומקומיים מגדלים עכשיו !

רוח שתות עם תותים נקיים מכימיקלים ואפילו מריסוסים שמותרים בתחום האורגני,
התותים מושלמים ועכשיו מגיעים ממויינים, ריחניים וטעימים בטירוף במארזים של 500 גר, יש שפע !

מרסלו (חקלאי בננות חדש) עם שבוע ראשון של אספקת בננות טריות וטעימות ישר מהמטעים,
עדיין תחילת העונה אצלו ובגלל מזג האוויר הכמויות עדיין מוגבלות, בקרוב נשלח עידכון להיכרות עם המשק.

"אבא אז מה בעונה?" שאל אותי עדי בן ה 5 השבוע כאשר הוא ביקש למסוק זיתים והבין שאין יותר זיתים על העץ,

מיד מנינו ביחד, לאט ובטוח:
יש אגסים מצובה, תפוזי דם ותפוז טבורי, קלמנטינה, בננה (התחלה עם מחזורים כל השנה), לימון, מנדרינה,
אבוקדו משני סוגים, הדרים, הרבה הדרים, כמו אשכוליות משני צבעים, פומלית, פומלה כבר לקראת הסוף, תותים כמובן.
וזהו מכאן השיחה המשיכה לכדורגל…

אז מה עוד? יש המון עדכונים כאן וגם…

רועי ממשק יוסף שבפתחת ניצנה
עם אפונה סינית ואופנת גינה, בצל ירוק (אדום) מהמם, ברוקולי, קצת בצל אדום יפה וחדש, ברוקולי, צרורות גזר צבעוני, מלפפון בייבי ושום ירוק.

חביזה עם כל הטעימים שלהם כמו 3 סוגי תרד, מנגולד, סלרי, סלק, לפת, דייקון, גזר עם קצת אדמה, וחדש פול ירוק מושלם וטעים !

כרוביות, ברוקולי, קולורבי וכרובים בשפע,

מרונית ותומר טנא
עגבניה לב השור חדשה לצד כל העגבניות והפלפלים המיוחדים שלהם.
למי שלא מכיר, עגבניה לב השור, גדולה, בשרנית בעלת מרקם מעולה למאפים איטלקים וים תיכונים כמו פוקצה, פיצה, ברוסקטה ורטבים.

לפת מתוקה ממשיכה עוד קצת.

כל הזמן פונים אלינו חקלאים נוספים ואנחנו מקבלים את כולם באהבה ושמחה,
מפתחים איתם תוכניות שנתיות ועוזרים להם לעסוק יותר בחקלאות טובה ולהצליח,
אנחנו עושים זאת בעזרתכם/ן ובעזרת כל מי שקורא, מכיר, ובעיקר מזמין תוצרת טריה, מקומית ועונתית הביתה

_______________________________________________________________________________

ידעתם שטו בשבט הוא המועד המשפיע ביותר על החקלאות מקומית
וזו הזדמנות בשביל כולנו להשפיע על עצמנו ועל עתיד החקלאות השנה,

בשיתוף פעולה מיוחד בין שורשי ציון וחקלאי מזון טוב שכולו קידום של עשייה מקומית טובה.
מתחילים בפרוייקט מארזי פירות יבשים לכבוד ראש השנה לאילנות, בטעמים ושילובים נדירים.

הכל מתבצע בעבודת יד, ייבוש של תוצרת טריה בטמפרטורה נמוכה, לשמירה על מקסימום טעם וערכים תזונתיים.

ללא תוספות של סוכר, צבעי מאכל וכימיקלים

לא לפספס הזדמנות להיות חלק מעשייה מקומית שמקדמת בריאות ולהנות,
ניתן לשליחה לרוב חלקי הארץ הביתה או כמתנה לקרובים.

להזמנת מארזי טו בשבט, כאן

שנה טובה לנו ולאילנות ולטבע ולכל מי שחי כאן
בריאות ואהבה,
דוד, צוות וחקלאי האורגני משלוחי מזון טוב

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שליחה

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.