מה שיש בשדה והכי מומלץ לעונה,
המלונים של ניסים גלאם (מזן אננס) מעולים, מתוקים ומומלצים.בקרוב האבטיחים המושלמים שלו יהיו מוכנים ואז בכלל נהיה בעננים.
לניסים יש גם חצילים משובחים שכדאי להכיר.
התירס המתוק מתחיל להיות מאוד מתוק, ככל שיותר קרוב ליום הקטיף מומלץ לאכול חי ולהנות מטעם ומרקם מושלמים.
את תותי העץ של מלוא הטנא לא כדאי לפספס יש שלושה סוגים מתוקים מתוקים
תפוח חרמון יפה מאוד, בקרוב קטיף ראשון של תפוח האנה הישראלי הקיצי.
תאנה זן מקדים מעולה.
הכי טעים ומרענן לאכול מלפפונים בלאדי, הפקוס בשיא עונתו, טרי טעים וקריספי, הילדים אוהבים…
מתחילה עונת הדלעות הרשמית, יש כבר דלעת גדולה, ספגטי ויפנית, בקרוב המשך חגיגת הדלעות.
בקרוב המנגו…בינתיים נהנים מהמשמשים האחרונים, מהאפרסקים והפפאיה שנכנסת לעונה רשמית.
המבצעים של השבוע:
חסה רגילה ואמריקאית, מלון (אננס) מתוק, תירס, תפוחי חרמון והפתעות נוספות בדף המבצעים.
בתאבון ולבריאות