אשכולית לבנה, עכשיו זה רשמי הן בשיא העונה וישר מהעץ של דובי וולפסון שבוחר אותן אחת אחת, אז אם אתם רוצים להרגיש מה טעמה של אשכולית אמיתית בשיא עונתה, זה הזמן !
אם כבר מתנות מהעצים אז אבוקדו האס ואטינגר של גילי מבית יצחק עם אזהרה, תאכלו פעם פעמיים וזה ממכר !
העצים שלו אוהבים את החיים (לא פלא עם חקלאי כזה מקסים, חמוד וצנוע) והם מספרים לנו בכל שבוע על אהבתם לחיים ולחקלאי בצורת טעם ומרקמים מושלמים.
ועוד מתנות מהעצים (איזה חג מוזר, אנחנו חוגגים לעצים והם נותנים לנו מתנות), תפוז דם, חבושים שזה סוג של תפוח עתיק יומין שאפשר גם לאכול ממש כמו תפוח עם טעם הרבה יותר עמוק וגם לאפות חצי שעה בתנור לשיפור המרקם וניחוח מתוק מהביל בבית, גם הלימונים מעולים שהם בשיא העונה.
זה גם זמן טוב לדבר על יתרונותיהם של הפיצוחים הטריים בחיינו, אבל זה בהזדמנות אחרת,
בינתיים נמליץ על אגוזי פקאן טריים עם הקליפה, הדרך המומלצת, הטובה, הטריה, הטעימה והבריאה ביותר לצרוך פיצוחים מקומיים.
טרי ללא קירור וללא כל סוג של עיבוד, מפצחים בבית ואוכלים על המקום.
קיבלנו משלוח של בטטה מדהימה מקיבוץ סמר, פסגת הבטטה מהערבה הדרומית, במחיר טוב ובטעם טוב.
כניסה והזמנה מחנות היוזמה