השבוע מחלקים ביום שלישי – הזמנות יש לשלוח עד יום שני ב12:00
חווה ואדם חוזרים מפגרת הקיץ, עם מגוון ירקות נהדרים שגדלים בצורה נקייה ומטופלים באהבה כמו שחווה ואדם יודעים לעשות. יש פלפלים חריפים קטנים ירוקים ואדומים, קייל שחור, חציל רוזה ביאנקה, שעועית ירוקה יפה ובשרנית, ועוד מרעננים נוספים לצלחת ולחיזוק המערכת החיסונית לקראת החורף.
מגוון פעילויות מדהימות שקורות מפורטות למטה, אז קדימה – אפשר קודם להזמין ירקות מדהימים הביתה ואז להירשם לכנס יערות מאכל, לסדנת בניה באדמה ואז לנוח ולבדוק את יום המזון :)
מאחלים שהכל יהיה נפלא,
דוד וספי.
ניתן להזמין עד יום שני ב 12:00
"המשימה שלך היא לא לחפש אהבה, אלא לחפש ולמצוא את כל המחסומים בך שבנית נגדה" -רומי.
סדנאות בניה באדמה
המרכז האקולוגי בשדמה מזמין אתכם לסדנה האחרונה בסדרה.
הכנס השני ליערות מאכל
מפגש /של היכרות, רישות והרחבת אופקים.
שבת, 24.11.12, 9:00-19:00
למידע נוסף
סדנת תכנון יערות מאכל
רוצים לשקם מערכת אקולוגית, לנטוע יער, לגדל מזון ולייצר בסיס לכלכלה חדשה?אתם מוזמנים להצטרף ליוזמה מרגשת ולקחת חלק בתכנון והקמת יער מאכל ים-תיכוני!
הסדנא תתקיים ביער המאכל בקדרון ותכלול חשיפה מעמיקה להיבטים העיקריים בתכנון יערות מאכל וכן התנסות מעשית בשטח בהתאם להתקדמות הפרויקט.הסדנא מאורגנת על פי שלבי תהליך התכנון של יער מאכל (על פי עקרונות תכנון פרמקלצ'ר), שלב אחר שלב לעבר תכנון של קטע אמיתי מתוך יער המאכל בקדרון. זו היא אחת מאבני הדרך הראשונות ליצירת יער מאכל בישראל, בדרך לחגורת יערות ים תיכונית.
מידע נוסף
יום מזון בינלאומי
יום המזון הבינלאומי (FOOD DAY) הוא יום בו מציינים ברחבי העולם את השאיפה למערכת יצור וצריכת מזון בריא יותר, נגיש, הוגן ובר השגה לכל, טעים ובר- קיימא.
השנה מתגייס המרכז הרפואי הדסה עין כרם לציון יום בינלאומי זה באופן מיוחד, עם השקת פרויקט הפיכת הדסה למרכז מקדם תזונה וסביבת מזון בריאים, מתוך מטרה להפוך את בחירת המזון הבריא קלה ואפשרית, ומתוך מחויבות לקידום בריאות וקיימות. בשנה הקרובה תופעל תכנית התערבות לשיפור תזונה והרגלי תזונה בקרב עובדים וסטודנטים בקמפוס רפואי הדסה עין- כרם, על ידי מחלקת תזונה ודיאטה בבית החולים.